گالری تصاویر
پیوندهای مهم

 
اخبار > صدور مجوز اقامت پنج ساله برای اتباع خارجی


  چاپ        ارسال به دوست

صدور مجوز اقامت پنج ساله برای اتباع خارجی

اطلاعیه

هیئت وزیران در جلسه 9/4/1398 به پیشنهاد وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و کشور و به استناد بند(8) مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 10/7/1397 تصویب کرد:

وزارت کشور موظف است حداکثر ظرف یک ماه برای اتباع خارجی که حداقل دویست و پنجاه هزار (250000) دلار یا معادل آن به ارزهای دیگر در بانک ها و موسسات اعتباری سپرده گذاری بلند مدت یا به همان میزان در ایران سرمایه گذاری کنند، پس از تائید وزارت امور اقتصادی و دارایی مجوز اقامت پنج ساله صادر نماید.


١٨:٠٣ - 1398/04/18    /    شماره : ٥٧٨٩٢٤    /    تعداد نمایش : ٣٥



خروج




اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران